طرز تهیه پاستا گوجه؛ خوش عطر با طعمی فراموش نشدنی
به گزارش وبلاگ راضانی، هر کسی که پا در راه آشپزی می گذارد ناگزیر گذرش هم به دستور غذاهای ایتالیایی می افتد. یکی از سبک های آشپزی که به علت استفاده از عطر و طعم های متفاوت و نوآوری های فراوان در آشپزی شناخته شده هستند و به همین علت هم خیلی زود دنیای شدند. یکی از غذاهایی که از آشپزخانه های ایتالیا خانه مردم دنیا را فتح کرد پاستا است. رشته های نازکی که در سسی مجذوب نماینده غوطه ور هستند و به یاری پنیرهایی متفاوت عطر و طعمی خاص پیدا می نمایند. اگر از علاقه مندان به پاستای آلفردو یا انواع دیگر این غذا هستید و می خواهید برای اولین بار پخت آن را تجربه کنید این ویدئو را از دست ندهید. ما اینجا برای شما طرز تهیه پاستا گوجه و ریحان خوشمزه ای را آماده کردیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
مواد | اندازه |
پاستا | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد کوچک |
سیر | یک حبه |
گوجه گیلاسی یا گوجه انگوری | 350 گرم |
فلفل سیاه | - |
نمک | - |
اورگانو | کمی |
ریحان ایرانی یا ایتالیایی | |
پنیر خامه ای | یک قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | اندازهی |
انتشار: 14 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1404
گردآورنده: mohsen-razani.ir
شناسه مطلب: 1254
به "طرز تهیه پاستا گوجه؛ خوش عطر با طعمی فراموش نشدنی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا گوجه؛ خوش عطر با طعمی فراموش نشدنی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید