طرز تهیه پاستا گوجه؛ خوش عطر با طعمی فراموش نشدنی

به گزارش وبلاگ راضانی، هر کسی که پا در راه آشپزی می گذارد ناگزیر گذرش هم به دستور غذاهای ایتالیایی می افتد. یکی از سبک های آشپزی که به علت استفاده از عطر و طعم های متفاوت و نوآوری های فراوان در آشپزی شناخته شده هستند و به همین علت هم خیلی زود دنیای شدند. یکی از غذاهایی که از آشپزخانه های ایتالیا خانه مردم دنیا را فتح کرد پاستا است. رشته های نازکی که در سسی مجذوب نماینده غوطه ور هستند و به یاری پنیرهایی متفاوت عطر و طعمی خاص پیدا می نمایند. اگر از علاقه مندان به پاستای آلفردو یا انواع دیگر این غذا هستید و می خواهید برای اولین بار پخت آن را تجربه کنید این ویدئو را از دست ندهید. ما اینجا برای شما طرز تهیه پاستا گوجه و ریحان خوشمزه ای را آماده کردیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاستا گوجه؛ خوش عطر با طعمی فراموش نشدنی

مواد لازم

مواداندازه
پاستا200 گرم
پیاز1 عدد کوچک
سیریک حبه
گوجه گیلاسی یا گوجه انگوری350 گرم
فلفل سیاه-
نمک-
اورگانوکمی
ریحان ایرانی یا ایتالیایی
پنیر خامه اییک قاشق غذاخوری
پنیر پارمزاناندازهی
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 14 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1404 گردآورنده: mohsen-razani.ir شناسه مطلب: 1254

به "طرز تهیه پاستا گوجه؛ خوش عطر با طعمی فراموش نشدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا گوجه؛ خوش عطر با طعمی فراموش نشدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید