محبوب ترین غذای آلمانی ها را در خانه درست کنید
به گزارش وبلاگ راضانی، یکی از محبوب ترین غذاها بین آلمانی ها پیراشکی گوشت است که البته در آنجا به ژرمن دیش (بشقاب آلمانی) معروف است.
درست کردن این پیراشکی شاید به نظر سخت برسد ولی یکی، دو بار تمرین کنید حتما پیروز می شوید. اگر هوادار غذاهای گوشتی هستید، به امتحانش می ارزد.
مواد لازم برای 1 تا 2 نفر
180 گرم فیله یا راسته گوساله
5 ق س روغن مایع مخصوص سرخ کردن
یک ق س سس خردل
یک ق س پودر فلفل سیاه
100 گرم اسفناج بخارپز شده
100 گرم پنیر کبابی (رنده شده)
2 ق س کنجد خام
یک عدد سوسیس آلمانی (ریز خرد گردد)
50 گرم قارچ (ریز خرد گردد)
یک عدد پیاز میانه (خرد گردد)
یک عدد تخم مرغ (زده گردد)
3 عدد پنیر ورقه ای
به اندازه لازم نمک، فلفل قرمز، جوز هندی و پودر سیر، روغن زیتون و پودر سوخاری
1. گوشت فیله گوساله را روی تخته آشپزخانه بین دو تکه پلاستیک (کیسه فریزر) قرار داده و با ضربات استیک کوب آن را پهن کنید. سپس با روغن زیتون، سس خردل و فلفل سیاه گوشت کوبیده شده را مزه دار کنید.
2. در تابه ای اندازهی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید، سپس اسفناج بخارپز شده را اضافه نموده و حرارت دهید. قارچ خرد شده را هم به این مخلوط بیفزایید و با ادویه ها مزه دار کنید. در انتها کنجد را هم اضافه کنید.
3. گوشت را داخل کاسه سوپ خوری که چرب شده پهن کنید، به طوری که لبه های آن از کاسه بیرون بزند. سپس به ترتیب سوسیس، پنیر ورقه ای، قارچ، اسفناج و پیاز را به صورت لایه لایه داخل گوشت بریزید. لایه آخر هم پنیر کبابی رنده شده است. لبه های گوشت را برگردانده و با دست محکم روی مواد فشار دهید و همان طور که در کاسه سوپ خوری واقع شده است مدت پنج دقیقه آن را داخل فریزر بگذارید.
4. بعد از گذشت پنج دقیقه گوشت را از کاسه بیرون آورده، سپس تخم مرغ را با قلم مو روی سطح گوشت بمالید.
پودر سوخاری، فلفل و اندازهی جوز هندی را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس گوشت با روکش تخم مرغ را به پودر آغشته کنید و مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس مدت هشت دقیقه در روغن زیاد سوخاری کنید تا قهوه ای رنگ گردد.
از کجا بخریم؟
پنیر هالومی یا پنیر کبابی را می توانید از سوپرمارکت های بزرگ بخرید. این پنیر کمی سفت تر از پنیر سفید معمولی است.
منبع: همشهری آنلاین