فرامرزیان: 22 میلیارد پاداش قهرمانان در سال 99 پرداخت شد، درباره قرارداد ویلموتس فدراسیون فوتبال باید جوابگو باشد
به گزارش وبلاگ راضانی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت: سال جاری با همه محدودیت ها 22 میلیارد تومان برای پاداش قهرمانان پرداخت کردیم و بنا داریم تا خاتمه سال همه پاداش های معوقه سال 98 را پرداخت کنیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، ژاله فرامرزیان در نشست خبری برنامه های وزارت ورزش در دهه فجر با تبریک فرارسیدن این ایام گفت: مهمترین بخش تأمین منابع اقتصادی در وزارت ورزش بخش تأمین منابع از ردیف های اصلی بودجه است. در سال 95 ردیف بودجه زیر 300 میلیارد تومان بوده است، ولی برای سال 1400، 656 میلیارد تومان اختصاص داده شده است. این افزایش بیش از دو برابری یک دستاورد بزرگی بوده که با کوشش همه دست اندرکاران ورزش محقق شده است. هنوز هم معتقدیم آنطور که باید بودجه به ورزش اختصاص داده نمی گردد، ولی این افزایش قابل توجه هم اتفاق بزرگی است.
وی در ادامه اضافه کرد: بحث دوم افزایش ردیف های متفرقه است. اگر شرایط کشور عادی تر بود، ما الان می توانستیم گزارش خیلی بهتری ارائه کنیم. کشور در یکی دو سال گذشته کاهش درآمد نفت داشته است، ولی با این وجود همه منابعی که در این بخش اختصاص پیدا نموده، بین استان ها توزیع شده است. در قانون بودجه 99 آمده است که توزیع بین فدراسیون ها برای یاری به هیئت استان ها اختصاص پیدا کند. درآمدهای این بخش برای امور ستادی وزارت ورزش خرج نشده و همه مبالغ به استان ها ارسال شده است.
فرامرزیان اشاره نمود: افتخار داریم در انتها دولت ان شاءالله سه هزار زمین مینی فوتبال افتتاح کنیم. بخش عمده این منابع از اقتصادیات بر ارزش اضافه نموده اختصاص پیدا نموده است. خانه های ورزش روستایی نیز از همین منابع تخصیص داده شده است. دیگر فرآیند فعالیتی که داشتیم بحث اشتغال جوانان است که با دو بانک توافقاتی داشتیم. با تعاملی که با بانک ها داشتیم قرار است به بنگاه ها و بخش هایی که فعالیت ورزشی دارند وام هایی با سود پایین و شرایط خوب داده گردد که این باعث افزایش سرمایه گذاری در ورزش خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان با اشاره به پرداختی فدراسیون ها گفت: بیش از 200 میلیارد تومان مبلغ قابل پرداخت وزارت به فدراسیون ها در سال 99 بوده که تا به امروز بیش از 70 درصد این مبلغ پرداخت شده است. البته بعضی فدراسیون ها به دلیل شرایط المپیکی یا خاصی که داشتند ممکن است، درصد بیشتری به آنها پرداخت شده باشد. سعی می کنیم تا انتها سال حدود 100 درصد این مبلغ را پرداخت کنیم. وزارت ورزش نیز تا به امروز 79 درصد از بودجه اش را از سازمان برنامه و بودجه دریافت نموده است.
فرامرزیان درباره شرایط پرداخت پاداش قهرمانان نیز توضیح داد: در ابتدای سال 97، 52 میلیارد تومان از پاداش های به جامانده ورزشکاران را پرداخت کردیم. در سال 98 فقط 82 میلیارد تومان برای پاداش قهرمانان بازی های آسیایی جاکارتا پرداخت کردیم و سال جاری نیز با همه محدودیت ها 22 میلیارد پرداخت کردیم و بنا داریم تا انتها سال همه پاداش های معوقه سال 98 را پرداخت کنیم.
وی با بیان اینکه سعی بر این داشتیم که در هیئت ها و فدراسیون ها شفافیت ایجاد نموده باشیم تا شرایط درآمد و هزینه ها واضح باشد.، گفت: در این مدت در حوزه زیرساخت ها و دولت الکترونیک هم اتفاقات خوبی افتاده است. وزارت ورزش ساختار منابع انسانی مناسبی ندارد. در حوزه ورزش ادارات کل خیلی از امور را انجام می دهند و کارهای شان بیشتر خدماتی است که بعد از ساعات اداری انجام می گردد. ظرفیت مناسب برای منابع انسانی با وجود درخواست هایی که داشتیم انجام نشده است. البته 120 مجوز استخدامی گرفتیم و برای اشتغال قهرمانان اقدامات زیادی صورت گرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه سعی می کنیم حتماً تا 15 اسفند همه فدراسیون ها منابع شان را دریافت نمایند.، درباره نحوه تخصیص پاداش، گفت: در آیین نامه معین کردیم که بازی ها و مسابقات مختلف چه امتیازی دارند و با یک فرمولی و با توجه به بودجه مبلغ پاداش تعیین می گردد. حدود 12 هزار امتیاز برای پاداش های سال 98 در نظر گرفته شده است که میزان ریالی آن را با فرمول تعیین می کنیم و پرداخت خواهیم کرد.
وی درباره شرایط بدهی اقتصادیاتی فدراسیون ها نیز اشاره نمود: آقای سلطانی فر پیگیر این موضوع بوده است و با جلساتی که با عوامل اقتصادیاتی کشور برگزار گردید، دستورات لازم صادر شده است. فدراسیون کشتی کار اقتصادیاتی اش را آغاز نموده و موفقیت آمیز هم بوده است. ما سعی می کنیم از همین مدل کار برای دیگر فدراسیون ها هم انجام دهیم تا مسائل اقتصادیاتی آنها نیز حل گردد.
فرامرزیان درباره پرونده مارک ویلموتس ابراز داشت: فدراسیون ها واحد های حقوقی مستقلی هستند که خودشان باید جوابگو باشند. ممکن است برای پرداخت ها از منابع ما یا پاداش های بین المللی این کار را انجام دهند. می دانید که اگر در مبلغ قرارداد و موارد دیگر از سوی وزارت دخالتی وجود داشته باشد، این موضوع می تواند مصداق دخالت دولت در ورزش باشد و مسائلی را به وجود می آورد. بنابراین بحث قرارداد ویلموتس یا هر شخص دیگری که قرارداد دارد با همان واحد مستقل حقوقی است و آنها خودشان باید جوابگو باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان درباره خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس گفت: وقتی وارد عملیات خصوصی سازی شدیم با باشگاه هایی روبه رو شدیم که نظام مدیریت اقتصادی آنها در یک ساختار دولتی بوده اند، ولی در نظام خصوصی مشغول شده اند. به همین دلیل خصوصی سازی آن کار زیادی داشت تا مسائلش برطرف گردد. در گزارشات اقتصادی و حسابرسی ها مشروط بوده است و ما باید این مسائل را به حداقل می رساندیم. یکی دیگر از مسائل بحث اموال این باشگاه ها بوده است و به این راحتی قابل اثبات نبود. در بعضی از این موارد تشریفات قانونی رعایت نشده بود. کار تعیین کردن املاک با همکاری تمام دستگاه های دولتی چهار ماه طول کشید و در نهایت منجر به افزایش سرمایه گذاری آنها شده است.
وی همچنین توضیح داد: این کار ها فرایند یک روز و دو روزه نبوده است و همه درگیر این موضوعات بودیم و هستیم. طبیعی بود که یک وزارتخانه نباید دو باشگاه رقیب را اداره کند. الان هفته ای سه جلسه جلسات برگزار می گردد و در این مدت امیدوارم آینده خوبی را در این خصوص داشته باشیم. این باشگاه ها از روز اول باید خصوصی می شدند و اشتباه اصلی این بوده که دو باشگاه زیر نظر یک دستگاه کار کردند. خیلی کم لطفی است که کسی بگوید دولت این کار را برای اینکه به نام خودش ثبت کند این همه زحمت را متحمل شده است. این کار به نفع آینده سرمایه اجتماعی باشگاه ها خواهد بود.
فرامرزیان در پایان گفت: هر کسی که سهام داشته باشد حتماً روی مدل های فعالیت نظارت می نماید و مسائلی که باشگاه ها دارند، برطرف می گردد. این کار بزرگی است و کوشش می کنیم سال جاری در دهه فجر باشگاه های استقلال و پرسپولیس وارد بازار بورس شوند.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
منبع: خبرگزاری تسنیم