طرز تهیه پنیر سوخاری ترد و کشدار به 2 روش رستورانی

به گزارش وبلاگ راضانی، پنیر سوخاری یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای سوخاری در سراسر دنیاست. پنیر سوخاری چوبی و پنیر سوخاری ساده را می توانید به عنوان یک وعده غذایی سبک و ساده مثلا برای یا بهره ببرید. بعلاوه پنیر سوخاری به عنوان یک فینگرفود در بشقاب سوخاری برای تولد و مهمانی ها یا مناسبت های خاص و نیز در کنار غذاهای دیگر به عنوان دورچین یک گزینه هیجان انگیز است. ما این مقاله از در را به طرز تهیه پنیر سوخاری ساده و پنیر سوخاری خامه ای اختصاص داده ایم و نکات طلایی پخت و آماده سازی پنیر سوخاری رستورانی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پنیر سوخاری ترد و کشدار به 2 روش رستورانی

مواد لازم برای تهیه پنیر سوخاری با پنیر موزارلا (روش اول)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
پنیر موزارلا220 گرم
پودر سوخاری1 لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر پارمسان (رنده شده)1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ2 عدد
آرد سفید2 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی
سس (طعم دلخواه)برای سرو پنیر سوخاری

مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه

مدت زمان پخت پنیر سوخاری: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه پنیر پیتزا سوخاری ساده

مراحل طرز تهیه پنیر سوخاری ساده را در ادامه دنبال کنید.

مرحله اول: مواد مورد احتیاج پنیر سوخاری را آماده کنید

در اولین قدم از طرز تهیه پنیر سوخاری، پنیرهای تازه و گرد موزارلا را زیر آب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی خود را از دست بدهند. سپس پنیر را روی تخته آشپزخانه و با یک چاقوی تیز به قطعات دلخواه به شکل مربع یا مستطیل خرد کنید. پنیرها را ریز خرد نکنید تا به راحتی در مواد سوخاری بغلتند.

در صورت تمایل می توانید پنیر موزارلا را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم: مواد سوخاری را آماده کنید

در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم حل شوند و از لختگی بیرون بیایند. تخم مر غ ها را کنار بگذارید. در یک بشقاب 2 قاشق آرد سفید ساده را بریزید. در یک بشقاب دیگر یا سینی کوچک آرد سوخاری را با پنیر پارمزان بریزید و خوب هم بزنید.

برای خرید آرد سفید، آرد سوخاری، تخم مرغ و پنیر پارمسان می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: پنیرها را در آرد بغلتانید

در این مرحله از طرز تهیه پنیر سوخاری، پنیرهای موزارلا را که تکه تکه نموده اید در آرد سفید بیندازید و آن ها را به صورت تک تک در آن بغلتانید. باید تمام سطح پنیرها به آرد سفید آغشته گردد. سپس پنیرهای آغشته به آرد به صورت تک تک در تخم مرغ بیندازید.

مرحله چهارم: پنیرها را در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید

وقتی کل سطح پنیرها به تخم مرغ آغشته شد، آن ها را با دست یا انبر آشپزی خارج کنید و در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا روی پنیرها با آرد سوخاری پوشانده گردد. می توانید دوباره پنیرها را در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاری بیندازید تا کاور روی پنیرها ضخیم تر گردد.

مرحله پنجم: روغن را داغ کنید

زمانی که همه پنیرهای سوخاری به همین شکل آماده شدند، در یک تابه گود یا قابلمه مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ گردد. مقدار روغن باید به مقدار ای باشد که روی پنیرهای سوخاری را بپوشاند و پنیرها در آن شناور باشند.

روغن سرخ کردنی مایع را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله ششم: پنیرهای سوخاری را سرخ کنید

بعد از این که روغن داغ شد، پنیرهای سوخاری را به صورت تک تک یا دو تایی و سه تایی در روغن سرخ کنید. حرارت را کم کنید تا پنیرها نرم شوند. ضمناً همه پنیرهای سوخاری را به صورت یکجا در روغن نیندازید. هر پنیر باید حدود 2 تا 3 دقیقه در روغن بماند تا سرخ گردد.

مرحله هفتم: پنیر سوخاری را سرو کنید

هر کدام از پنیرها که سرخ و ترد و طلایی شدند، آن ها را از روغن خارج کنید و روی یک دستمال حوله ای یا روی توری قرار دهید تا روغن اضافی خود را از دست بدهند. پنیرهای سوخاری را به صورت داغ همراه با سس تند یا سس های دلخواه دیگر سرو کنید. این بود طرز تهیه پنیر سوخاری ساده، نوش جان!

انواع سس غذا را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پنیر سوخاری با پنیر خامه ای و موزارلا (روش دوم)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
پنیر کممبر یا موزارلا رنده شده120 گرم
پنیر خامه ای120 گرم
سبزیجات خشک معطربه مقدار دلخواه
پودر سوخاری1 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر آویشننصف قاشق چای خوری
تخم مرغ2 عدد
آرد سفید3 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی
پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار دلخواه

مدت زمان آماده سازی مواد: 45 دقیقه

مدت زمان پخت پنیر سوخاری خامه ای: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه پنیر سوخاری رستورانی

در این روش تهیه پنیر سوخاری به روش رستورانی، پنیر خامه ای و موزارلا را بعد از آماده کردن باید برای مدتی در فریزر قرار دهید تا خودشان را بگیرند، سپس آن ها را خارج نموده و در مواد سوخاری بغلتانید و بعد سرخ کنید.

مرحله اول: پنیرها را فرم دهید

در این روش طرز تهیه پنیر سوخاری رستورانی، در یک ظرف پنیر خامه ای، پنیر موزارلا یا پنیر کممبر رنده شده، پودر آویشن و سبزی های معطر خشک دلخواه به صورت پودر و نرم شده را با هم مخلوط کنید. این مواد را با دست هم بزنید و به صورت رول درآورید. رول ها را بهتر است به یک مقدار و قطر باشند. این رول ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.

برای خرید پنیر خامه ای، پودر آویشن و انواع سبزی های معطر خشک، می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله دوم: مواد سوخاری را آماده کنید

در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و به آن ها فلفل سیاه، کمی نمک و پایریکا اضافه کنید. تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شوند. در یک بشقاب آرد سفید بریزید و در بشقاب دیگر، پودر سوخاری را با پودر سیر ترکیب کنید.

انواع ادویه غذا مثل پودر سیر، پودر فلفل پاپریکا و نمک را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: پنیر را سوخاری و سرخ کنید

در این مرحله از طرز تهیه پنیر سوخاری، رول ها را از فریزر بیرون بیاورید و ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید. این مراحل را دو بار تکرار کنید. رول های پنیر را مانند روش قبل در روغن داغ سرخ فراوان کنید و بعد از آماده شدن سرو کنید. این بود طرز تهیه پنیر سوخاری خانگی به روش رستورانی. این پنیر سوخاری را می توانید با یا سایر سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه پنیر سوخاری

  • پنیر پیتزا حاصل فرآوری شدن پنیر موزارلا و چند پنیر دیگر است. بنابراین طرز تهیه پنیر سوخاری با پنیر پیتزا، کاملا با طرز تهیه پنیر سوخاری با پنیر موزارلا یکسان است، فقط به جای پنیر پیتزا در آن، از پنیر موزارلا استفاده می گردد.
  • طرز تهیه پنیر سوخاری با پنیر شیرازی، طرز تهیه پنیر سوخاری با پنیر صبحانه، پنیر هالومی سوخاری، طرز تهیه پنیر سوخاری با پنیر ورقه ای و … مشابه هم است و فقط باید نوع پنیر را در هر دستورالعمل عوض نموده و مانند روش های بالا، آنها را سوخاری کنید.
  • برای طرز تهیه پنیر سوخاری با پنیر رنده شده، باید پنیرها را ابتدا فرم دهید (توپی، مربعی، رولی یا مستطیلی) و بعد آنها را به روش دلخواه خود، سوخاری کنید.
  • در حالت کلی بهتر است برای طرز تهیه پنیر سوخاری، از پنیرهایی بهره ببرید که خاصیت کشسانی دارند و بعد از سوخاری شدن، کشدار می شوند.
  • برای تهیه پنیر سوخاری هم می توانید از پنیر قالبی یا پنیر توپی موزارلا بهره ببرید و هم پنیر رنده شده که مثل روش دوم احتیاج به شکل و فرم دادن پنیر دارد.
  • اگر پنیر موزارلا را قبلا در فریزر قرار داده بودید، حتما قبل از استفاده، آن را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید یخ آن ذوب گردد. استفاده از پنیر موزارلای یخ زده باعث می گردد پنیر سوخاری بعد از پختن و سرخ شدن، به مقدار کافی کشدار نگردد.
  • روغنی که پنیر را در آن سرخ می کنید حتما باید داغ باشد، در غیر این صورت مواد سوخاری پنیر از هم می پاشد.
  • مقدار روغن را زیاد در نظر بگیرید در حدی که پنیرهای سوخاری در روغن غوطه ور و شناور باشند و احتیاج به هم زدن و جدا کردن پنیرهای سوخاری از تابه وجود نداشته باشد.
  • بعد از اینکه روغن داغ شد و پنیرهای سوخاری را در آن ریختید، حرارت را کم کنید تا پنیر داخل کاور سوخاری، فرصت ذوب و نرم شدن داشته باشد. در صورت بالا بودن حرارت احتمال سوختن مواد سوخاری وجود دارد، در حالی که پنیر داخل آن هنوز ذوب نشده است.
  • اگر پنیر سوخاری را به صورت سرد سرو کنید، پنیر داخل آن، کش نخواهد آمد.
  • کمی فلفل سیاه یا قرمز یا پودر آویشن را به دلخواه می توانید به مواد سوخاری اضافه کنید.
  • مواد پنیر سوخاری را قبل از سرخ کردن و بعد از آماده شدن می توانید در فریزر نگه دارید و هر بار به مقدار احتیاج آن ها را سرخ کنید.
  • برای این که قسمت سوخاری پنیر تردتر و ضخیم تر باشد، می توانید دو بار پنیر را در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
  • به جای آرد سوخاری می توانید از خرده نان پودر شده هم بهره ببرید.
  • پنیر سوخاری چوبی هم به خصوص برای بچه ها محبوب است. قبل از سرخ کردن پنیر سوخاری در انتهای پنیر یک سیخ چوبی باریک فرو کنید و پنیر سوخاری را سرخ کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن پنیر سوخاری

پنیر سوخاری را با چه پنیری می توان تهیه کرد؟

معمولا پنیر سوخاری با پنیر موزارلا، پنیر پیتزا، پنیر کممبر یا پنیر خامه ای درست می گردد ولی شما می توانید از پنیرهای دیگر هم برای طرز تهیه پنیر سوخاری بهره ببرید. البته بهتر است این پنیرها خاصیت کشسانی داشته باشند.

پنیر سوخاری با چه سسی سرو می گردد؟

برای خوردن پنیر سوخاری معمولا آن را با سس کچاپ یا سس تند سرو می نمایند ولی می توانید این پیش غذا را با انواع سس های دیگر هم سرو کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 19 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1403 گردآورنده: mohsen-razani.ir شناسه مطلب: 1136

به "طرز تهیه پنیر سوخاری ترد و کشدار به 2 روش رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنیر سوخاری ترد و کشدار به 2 روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید