طرز تهیه آب آلوورا خانگی و طبیعی
به گزارش وبلاگ راضانی، آب آلوورا از برگ های گیاه آلوورا گرفته می گردد و برخلاف فرآیند کشیدن عصاره این گیاه، به راحتی با له کردن و خرد کردن برگ ها به دست می آید. کافی است آب گرفته شده از آلوورا چند بار از صافی رد گردد تا بتوان برترین استفاده را از خواص مفید آلوورا و مغذی آن برد. با وجود این که ممکن است بوی گیاه آلوورا کمی زننده به نظر برسد، اما آب آن طعمی متعادل دارد و نوشیدن آن راحت و ساده است.
برای این که بتوانید آب آلوورارا راحت در خانه بگیرید و مصرف کنید، خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم برای تهیه آب آلوورا
- برگ آلوورا (بزرگ) یک عدد
- آب (بدون املاح) سه فنجان
- آبلیموی تازه به میزان لازم
- عسل به میزان لازم
- آبمیوه طبیعی (بسته به سلیقه و فصل) به میزان لازم
- خیار (بسته به سلیقه) به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
به یاری یک چاقوی تیز، سطح خارجی برگ آلوورا را جدا کنید. (مراقب تیغ ها باشید!)
مرحله دوم
سطح دوم تشکیل دهنده برگ آلوورا از لاتکس تشکیل شده و معمولا زرد رنگ است. قسمت لاتکسی را به صورت افقی تکه تکه کنید تا به مغز اصلی آلوورا برسید.
مرحله سوم
تا جایی که می توانید ژل را با قاشق بیرون آورید و داخل یک کاسه کوچک بریزید.
مرحله چهارم
داخل دستگاه مخلوط کن آب بریزید و به میزان دو قاشق غذاخوری از ژل آلوورا به آن اضافه کنید. دو تا سه دقیقه صبر کنید تا مایع خوب مخلوط و یکدست گردد.
مرحله پنجم
میزانی آبلیموی تازه داخل نوشیدنی بریزید تا طعم بهتری پیدا کند. اگر دوست داشتید نوشیدنی آلوورای شما شیرین گردد می توانید به آن کمی عسل اضافه کنید اما پیشنهاد می کنیم اصلا از شکر برای این کار استفاده نکنید، چرا که قصد دارید یک نوشیدنی سالم و مفید بنوشید.
نکات طرز تهیه آب آلوئه ورا
یک خوبی دیگر آب آلوئه ورا این است که می توانید آن را با آب میوه های دیگر هم ترکیب کنید. مثلا آب هندوانه، آب سیب، آب پرتقال یا آبلیمو. این کار بستگی به سلیقه شما و میوه های فصلی دارد. حتی با اضافه کردن میزانی خیار رنده شده می گردد چیزی شبیه به شربت خیار سکنجبین خودمان درست کرد.
منبع: کتاب کاله