رسپی سه سوته شنیسل ماهی ، ، 2 دستور آسون در تابه و فر
به گزارش وبلاگ راضانی، شنیسل ماهی یکی از است. شنیسل ماهی به عنوان یک غذای ساده و خوشمزه بین المللی که زمان کوتاهی برای پخت احتیاج دارد، یک گزینه عالی برای و است که می توانید با انواع ماهی های بدون تیغ و استخوان تهیه کنید. شنیسل ماهی را هم در تابه و به صورت سرخ شده و هم در فر، می توانید درست کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه شنیسل ماهی کریسپی و برشته و نکات تهیه و خوشمزه شدن این غذای نونی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه شنیسل ماهی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
ماهی تیلا پیا یا قزل آلا | 2 عدد |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
آب نارنج | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران (دم نموده) | 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پودر سوخاری | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به میزان لازم |
روغن | به میزان کافی |
نان و سس | برای سرو شنیسل ماهی |
مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 2 ساعت
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت شنیسل ماهی: 15 دقیقه
مراحل طرز تهیه شنیسل ماهی
شنیسل ماهی را مثل می توانید به عنوان یک وعده غذایی مجذوب کننده برای بچه ها و بزرگسالان، تهیه و سرو کنید. در ادامه طرز تهیه شنیسل ماهی مرحله به مرحله را دنبال کنید.
مرحله اول: فیله ماهی را آماده کنید
ابتدا برای درست کردن شنیسل ماهی قزل آلا یا تیلا پیا، استخوان وسط ماهی را جدا کنید و ماهی را فیله کنید. تیغ ها و استخوان های ریز ماهی را با یاری موچین جدا کنید. ماهی نباید هیچ تیغی داشته باشد، پس استخوان و تیغ ها را به خوبی جدا کنید.
سپس روی فیله های ماهی به مقدار 2 قاشق غذاخوری نمک بپاشید و ماساژ دهید تا همه سطح آن را بپوشاند. ماهی را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا بوی زهم آن گرفته گردد. سایر را بلد هستید؟
اگر فیله ماهی تازه ندارید از فیله ماهی منجمد بهره ببرید. در این صورت صبر کنید تا فیله ماهی در دمای یخچال یخ زدایی گردد.
در صورت تمایل می توانید انواع ماهی تازه و منجمد و نمک را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم: فیله های ماهی را مزه دار کنید
بعد از استراحت کردن فیله های ماهی با نمک، ماهی ها را با آب سرد بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته گردد. سپس ماهی ها را در یک ظرف مسطح بگذارید و روی آنها، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زعفران دم نموده، آبلیمو و آب نارنج بریزید.
ماهی ها باید کاملا با مواد مرینیت آغشته گردد. دوباره ماهی ها را به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
برای خرید زعفران، آبلیمو، آب نارنج و انواع ادویه معطر غذا از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.
مرحله سوم: مواد سوخاری را آماده کنید
در 3 ظرف جدا، آرد سفید، پودر سوخاری و تخم مرغ را بریزید. تخم مرغ ها را با قاشق هم بزنید تا سفیده آن ها از لختگی خارج گردد و زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط گردد.
سپس ماهی ها را از مواد مرینیت بیرون بیاورید و هر دو طرف ماهی ها را در آرد بزنید. سپس ماهی ها را در تخم مرغ بزنید تا همه قسمت های ماهی، به تخم مرغ آغشته گردد. در آخر، ماهی ها را در پودر سوخاری بزنید و کنار بگذارید.
آرد گندم، پودر سوخاری و تخم مرغ را به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله آخر: شنیسل ماهی را سرخ کنید
در یک تابه میزانی روغن بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید روغن داغ گردد. سپس ماهی ها را در روغن بگذارید. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا یک سمت ماهی ها سرخ گردد. بعد ماهی ها را برگردانید و سمت دیگر آن ها را سرخ کنید. هر دو طرف شنیسل ماهی که طلایی شد، آنها را از تابه بیرون بیاورید و با نان و سس دلخواه سرو کنید.
شما می توانید روغن سرخ کردنی، انواع سس و شنیسل ماهی آماده را به صورت اینترنتی یا حضوری از فروشگاه های تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
روش تهیه شنیسل ماهی در فر
اگر می خواهید شنیسل ماهی در فر درست کنید، ماهی ها را مشابه روش بالا، آماده و مزه دار کنید. سپس فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا برای 10 دقیقه گرم گردد. کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. فیله های ماهی مزه دار شده را در سینی فر بگذارید.
سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. در اواخر پخت، گریل را روشن کنید تا روی شنیسل ماهی، طلایی گردد. سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و شنیسل ماهی سوخاری را سرو کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن شنیسل ماهی
ادویه شنیسل ماهی چیست؟
برای تهیه شنیسل ماهی خوشمزه، می توانید از ادویه های معطر مثل پودر فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر فلفل پاپریکا، پودر آویشن و … بهره ببرید.
شنیسل ماهی را با چی سوخاری کنیم؟
برای سوخاری کردن شنیسل ماهی می توانید از پودر سوخاری یا نان ترتیلا آسیاب شده یا خمیر خشک شده داخل نان باگت بهره ببرید.
منبع: افق کوروش