برای پخت لازانیا در توستر چه کار کنیم؟

به گزارش وبلاگ راضانی، هنگام پخت لازانیا در توستر باید بدانیم که دما و زمان پخت لازانیا در آون توستر چقدر است؟ در این دستور پخت لازانیا، باید لازانیا و سس آن را مثل همواره تهیه نموده و نکاتی را در خصوص تنظیم دما و زمان رعایت کنید.

برای پخت لازانیا در توستر چه کار کنیم؟

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سبک زندگی آپارتمانی و عظیم بودن اجاق فر گازی باعث شده است کسانی که به تهیه غذا در فر علاقه دارند به فکر خرید آون توستر بیفتند. اما دستور تهیه انواع غذاها در آون توستر چگونه است؟ همان طور که می دانید انواع لازانیا در مراحل انتهای طبخ شان احتیاج به فر دارند. حال می خواهیم بدانیم چگونه می توان این غذای محبوب و پرکالری را در آون توستر پخت و تنظیمات توستر را باید چگونه ست کرد تا یک لازانیای عالی به ما تحویل بدهد.

آنچه در این مطلب می خوانید:

  • مواد لازم برای پخت لازانیا در آون توستر
  • طرز تهیه لازانیای خوشمزه در آون توستر
  • دما و زمان پخت لازانیا در آون توستر چقدر است؟

مواد لازم برای پخت لازانیا در آون توستر

مواد لازم برای پخت این لازانیا چندان تفاوتی با مواد لازانیاهای دیگر ندارد. در این مطلب برای راحتی کار، مواد لازم برای تهیه یک لازانیای معمولی آورده شده است. با این مواد می توانید یک لازانیای خوب برای 4 نفر تهیه کنید.

مواد لازممقدار
ورق لازانیا یک بسته 500 گرمی
گوشت چرخ نموده300 تا 400 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد (متوسط)
پیاز1 عدد (عظیم)
قارچ150 تا 200 گرم
سس سفید1 لیوان
پنیر پیتزا300 تا 400 گرم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم

نکته: گفتنی است که برای پخت یک لازانیا با این میزان مواد شما احتیاج به یک آون توستر حداقل 40 لیتری خواهید داشت.

طرز تهیه لازانیای خوشمزه در آون توستر

  • شما باید ابتدا اقدام به تهیه سس گوشت برای لازانیای خود کنید و این کار با نگینی خورد کردن پیاز آغاز می گردد.
  • حال باید گوشت و پیاز را با هم سرخ کنید. می توانید به گوش چرخنموده یخ زده تان یک و نیم لیوان آب و پیاز اضافه نموده و حرارت گاز را هم زیاد کنید. حین انجام کار شما باید مدام در حال تفت دادن گوشت باشید تا به خوبی از هم باز گردد و پخته گردد.
  • بعد باید ادویه تان را که شامل فلفل سیاه و زردچوبه می گردد، به این گوشت اضافه کنید.
  • قارچ ها را به صورت اسلایسی خورد کنید و آن ها را جداگانه در یک ماهیتابه دیگر بدون روغن روی حرارت ملایم بگذارید. بهتر است ماهیتابه ای که برای این کار استفاده می کنید، تفلون نباشد. چون ماهیتابه های تفلون نباید بدون روغن روی حرارت قرار بگیرند.
  • صبر کنید تا گوشت چرخنموده بپزد و آبش کاملا تبخیر بگردد. سپس اندکی روغن به آن بزنید و تفتش بدهید. کمی که گوشت را تفت دارید به آن رب گوجه بزنید و باز هم تفت بدهید.
  • دقت داشته باشید که رب گوجه نسوزد. وقتی این مخلوط را تفت دادید قارچ را هم به آن اضافه نموده و باز مقداری رب گوجه اضافه کنید.
  • حالا فلفل دلمه ای که از قبل آن را نگینی خورد نموده اید، به مخلوط گوشت و قارچ اضافه کنید و ادویه های مورد علاقه تان (زردچوبه، آویشن و…) را بزنید. این فلفل دلمه ای نباید زیاد سرخ بگردد، چون عطر و مزه اش را از دست می دهد. پس بعد از 2،3 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. کار درست کردن سس لازانیای شما در این مرحله انتها می پذیرد.
  • اگر می خواهید در لازانیای خود از سس بشامل بهره ببرید آن را با استفاده از مطلب طرز تهیه سس بشاملدرست کنید.
  • حالا که همه چیز آماده شده به سراغ آماده کردن ورقه های لازانیا بروید. برای آماده کردن این ورقه ها حتما نگاهی به دستور درج شده بر روی جعبه لازانیا بیندازید، چون ممکن است لازانیای شما از آن مدل لازانیاهایی باشد که احتیاجی به جوشاندن ندارد (پیش پخت).
  • اگر لازانیای شما پیش پخت باشد فقط باید آن را قبل از درست کردن سس گوشت در آب بخیسانید. در غیر این صورت باید آب را جوش بیاورید و ورقه ها را در آن بیندازید.
  • حین پخته شدن ورقه های لازانیا به قابلمه تان کمی روغن اضافه کنید. این کار باعث می گردد ورقه ها به هم نچسبند. اضافه کردن مقداری نمک و زردچوبه هم به ورقه های شما کمی مزه می دهد.
  • وقتی ورقه ها پختند و آن ها را آبکش کردید، ظرفی مخصوص آون توستر بردارید و آن را چرب کنید. این ظرف می تواند پیرکس، تفلون یا فلزی باشد.
  • یک لایه از ورقه های لازانیای پخته شده بچینید و به سلیقه خودتان روی این ورقه ها سس گوشت، سس کچاب، سس قرمز، سس بشامل، پنیر پیتزا و… بریزید. بعد روی این ها یک ورق دیگر بچینید و به همین ترتیب عمل کنید.
  • معمولا لازانیا را در سه یا چهار لایه درست می نمایند ولی این مساله کاملا به حجم موادی که شما لای ورقه ها می ریزید، دارد. یعنی می تواند کم و زیاد بگردد.
  • بعد از چیدن ورق های لازانیا شما باید ظرف تان را در آون توستر بگذارید و آن را برای پخت لازانیا تنظیم کنید. اما…

دما و زمان پخت لازانیا در آون توستر چقدر است؟

حالا می رسیم به نقطه عطف دستور! اینکه دما و زمان پخت لازانیا در آون توستر چقدر است؟ آنچه به عنوان تنظیمات نرمال پخت لازانیا در آون توستر می گویند 30 دقیقه در 160 درجه حرارت است. شما باید هر دو المنت را روشن کنید و در نهایت اگر می خواهید روی لازانیای شما برشته گردد، برای 2، 3 دقیقه فقط المنت بالایی را بزنید. یک بار که بر طبق این درجه حرارت و این زمان لازانیا را پختید متوجه می شوید که این زمان برای شما کافی بوده یا خیر.

سخن آخر

همان طور که دیدید برای تهیه این لازانیا اصلا احتیاجی نیست آون توستر را از قبل گرم کنید، چون سیستم آون توستر به گونه ای است که خودش خیلی سریع گرم می گردد. روی لازانیای خانگی تان هم می توانید پنیر پیتزا یا سس بشامل بریزید. اگر دوست دارید دستور پخت لازانیا را با جزییات بیشتری یاد بگیرید حتما نگاهی به طرز تهیه لازانیا با سس سفید بیندازید.

دما و زمان پخت لازانیا در آون توستر شما چقدر است؟ جواب این سوال را همراه با حجم آون توستر و برندش به وسیله بخش نظرات و پرسش ها به ما بگویید تا هم ما و هم کاربران سایت خبرنگاران از این تجربه شما استفاده کنیم.

منبع: setare.com
انتشار: 15 تیر 1400 بروزرسانی: 15 تیر 1400 گردآورنده: mohsen-razani.ir شناسه مطلب: 522

به "برای پخت لازانیا در توستر چه کار کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای پخت لازانیا در توستر چه کار کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید