برترین روش فریز کردن موز بدون سیاه شدن
به گزارش وبلاگ راضانی، موز میوه ای است که در تمام طول سال در دسترس است و همواره می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. گذشته از این با یاری روش های فریز کردن موز می توانید این میوه را برای چند هفته در فریز نگهداری کنید. موزها برای پنکیک های بسیار عالی هستند، در اسموتی های میوه ای کاربردی هستند و ماده ضروری نان های موزی محسوب می شوند.
گاهی پیش می آید که ما بیشتر از حد نیازمان موز می خریم و به علت نگه داری طولانی مدت شان در یخچال، رفته رفته رنگ آن تغییر می نماید و لکه های سیاهی روی موز می بینم. خب در این مواقع برای ما سوال می گردد که برترین راه برای نجات موزهای یخچال چیست؟ ما در ادامه این مطلب به برترین روش فریز کردن موز بدون سیاه شدن می پردازیم.
برترین زمان برای فریز کردن موز
این که چه زمانی تصمیم بگیرید موزهای مانده در یخچال تان فریز کنید، به خودتان بستگی دارد. ولی توجه کنید به هر مقدار که موزها رسیده باشد، رنگ آن تیره تر است و قند و نشاسته بیشتری دارد. بعلاوه با نرم شدن موز، برش دادن آن مشکل می گردد. وقتی موز فریز شده را در خانه داشته باشید کارتان برای تهیه شیک پروتئینی موز هم آسان تر می گردد.
حتما پوست موزها را جدا کنید
برای فریز کردن موزه باید حتما پوست آن را جدا کنید تا بعدا بتوانید بدون دردسر از آن در اسموتی یا سایر موارد بهره ببرید. پس از این که پوست موزها را جدا کردید، می توانید آن ها را در مقدار دلخواه تان برش دهید. البته به این توجه کنید که هرچه برش ها نازک تر باشد، بعد یخ زدایی آن ها آسان تر می گردد. از موز فریز شده می توانید برای تهیه انواع اسموتی موز هم بهره ببرید.
از کاغذ روغنی بهره ببرید
پس از این که موزها را برش دادید، سینی که می خواهید میوه را در آن فریز کنید با کاغذ روغنی بپوشانید، ورقه های موز را کف سینی بچینید و در نهایت روی آن را با یک لایه دیگر از کاغذ روغنی بپوشانید. با این موز های حلقه و فریز شده می توانید پای موز هم تهیه کنید.
پس از این که موزها کاملا یخ زدند، شما می توانید آن ها را به زیبپ کیپ ها منتقل کنید. برترین زمان استفاده از موز یخ زده، تا سه ماه پس از فریز کردن آن است.
منبع: کتاب کاله