دست پخت مادربزرگ ها در گوشه وکنار جهان
به گزارش وبلاگ راضانی، عکاسی ایتالیایی در سفر به 60 کشور جهان از مادربزرگ ها و دست پختشان عکاسی نموده است.
گابریل گالیمبرتی (Gabriele Galimberti)، عکاس ایتالیایی با خوردن راویولی موردعلاقه اش که دست پخت مادربزرگ اهل توسکانی او بود، ایده سفر به دور دنیا را در فکر خود پروراند تا در طول مسافرت به 60 کشور مختلف، در پی مادربزرگ ها و غذاهای خاص آن ها باشد.
گالیمبرتی با حدود 100 مادربزرگ دیدار داشت و با آن ها آشپزی کرد. این هنرمند توانست دستور غذاهای مختلفی را از این مادربزرگ ها بیاموزد و تجربه خود را به وسیله عکاسی به صورت مستند درآورد.
گابریل مجموعه عکس های سفرش را در کتابی با عنوان در آشپزخانه مادربزرگ (In Her Kitchen) در سال 2014 منتشر کرد و پرتره هایی از زنان سراسر دنیا را با غذای مخصوص آن ها به تصویر کشید. این کتاب به همه مادربزرگ ها و عشق آن ها به آشپزی ادای احترام می نماید و زبان بین المللی غذا و خانواده را در قاب تصویر نشان می دهد. از این تصاویر به خوبی می توان دریافت که غذای خوب فقط به طعم و مزه نیست؛ بلکه به عشق و سنت پشت آن نیز بستگی دارد.
شما نیز از دست پخت مادربزرگتان خاطره دارید؟ آیا تا به امروز غذای مشترکی با مادربزرگ خود درست نموده اید؟ حتما کاربران خبرنگاران را در جریان دیدگاه و تجربه خود قرار دهید.
منبع: کجارو / boredpanda.com