مهم ترین نکات برای تجهیز سالن آمفی تئاتر

به گزارش وبلاگ راضانی، تجهیز سالن آمفی تئاترنیاز به تخصص و دانش فنی لازم در زمینه های مهندسی صدا ، آکوستیک و معماری میباشد از این رو شرکت آوا تدبیر با استفاده از مهندسین و متخصصین خبره در این زمینه ها و بعلاوه با بهره گیری از معتبر ترین برند های موجود، این اطمینان خاطر را به شما کارفرمایان عزیز می دهد که تمامی مراحل اجرایی تجهیز سالن آمفی تئاتر شما به صورت کاملا استاندارد و مهندسی شده انجام گردد، د ر ادامه به آنالیز موارد مهم و کاربردی در زمینه تجهیز سالن آمفی تئاتر و تجهیز سالن همایش میپردازیم، تا بتوانیم اطلاعات مفید و مختصری را در اختیار شما قرار بدهیم ، و بعلاوه شما میتوانید برای دریافت مشاوره و پیش فاکتور با کارشناسان ما در شرکت آوا تدبیر در ارتباط باشید.

مهم ترین نکات برای تجهیز سالن آمفی تئاتر

تجهیز سالن آمفی تئاتر چه دلایلی دارد؟

همانطور که میدانیم سالن آمفی تئاتر یکی از مهم ترین بخش های هر سازمان و ارگان به شمار میاید، چرا که تمامی مراسمات مهم و سخنرانی های اعم از آموزشی ، معرفی و …. در سالن های همایش اتفاق می افتد، تا جایی که حتی بعضی از شرکت ها و ارگان ها اقدام به کسب عایدی از سالن آمفی تئاتر خود به وسیله اجاره دادن آن می نمایند، با توجه به شرحات داده شده و اهمیت سالن آمفی تئاتر بسیار مهم است که به خوبی بتوانیم این امر مهم را انجام دهیم تا کیفیت مناسبی از صدا ، نور و تصویر را در سالن خود داشته باشیم، کیفیت تجهیزات باید به گونه ای باشد که در شان میزبان و میهمانان باشد، شرکت آوا تدبیر آرتین با توجه به سابقه و تجربه ای که در زمینه تجهیز سالن آمفی تئاتر دارد میتواند شما را در این زمینه هدایت کند تا با در نظر گرفتن بودجه اختصاص داده شده و بعلاوه فضا و شرایط موجود بتوانید برترین و سازگار ترین تجهیزات موجود را برای تجهیز سالن آمفی تئاتر خود انتخاب نمایید.

منظور از استانداردهای طراحی آمفی تئاتر یعنی ایجاد محیطی متعادل برای نشستن و گوش دادن حضار و صحبت کردن سخنرانان و دید کافی برای هر دو افرادی که در سالن حضور دارند. از طرفی در طراحی پلان معماری باید سیستم های امنیتی و نظارتی، خدمات مختلف و امکانات گوناگون نیز برای سالن آمفی تئاتر در نظر گرفته شوند که در خصوص آنها صحبت خواهیم کرد. با توجه به اینکه یک سالن آمفی تئاتر از یک یا چند بخش ورودی، محل انتظار یا لابی، سال اجرا، خدمات پشت صحنه، نورپردازی و اتاق فرمان، محل نشستن حضار، اتاق های استراحت، اتاق گریم و غیره تشکیل شده ضوابط و استانداردهای طراحی سالن آمفی تئاتر پیچیده است. به همین علت یکی از چالش برانگیزترین پروژه های معماری محسوب می گردد. قبل از اینکه ضوابط، استانداردها و اصول طراحی آمفی تئاتر را شرح دهیم بد نیست بدانید که سالن های آمفی تئاتر مخصوص ساختمان های تجاری و اداری نیستند. امروزه در ایده های طراحی ویلا نیز بخش هایی برای سالن آمفی تئاتر، همایش یا کنفرانس نیز در نظر گرفته شده است. در ادامه استانداردهای سالن آمفی تئاتر را آنالیز می کنیم

طبق استانداردهای طراحی سالن آمفی تئاتر، اتاق نور و صدا باید اشراف کامل به محل اجرا یا سن داشته باشد به همین علت در قسمت پشتی سالن و در ارتفاع مناسب مثل اتاق آپارات قرار می دهند. برای نورپردازی با 4 دستگاه باید حداقل 6 متر مربع فضا وجود داشته باشد و برای صدابرداری با دستگاه تنظیم و ضبط صدا باید 5 متر مربع در نظر گرفت. پلکان های ارتباطی ضروری هستند و انباری به متراژ 12 متر مربع هم ضروری است.

با کارشناسان آوا تدبیر در ارتباط باشید

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر تجهیز سالن آمفی تئاتر و تجهیز سالن همایش با کارشناسان آوا تدبیر به وسیله شماره تماس 02128420426 در ارتباط باشید.

منبع: اتاق
انتشار: 19 فروردین 1402 بروزرسانی: 19 فروردین 1402 گردآورنده: mohsen-razani.ir شناسه مطلب: 1059

به "مهم ترین نکات برای تجهیز سالن آمفی تئاتر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مهم ترین نکات برای تجهیز سالن آمفی تئاتر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید