مقاله: طرز تهیه بی بیمباپ غذای معروف کره ای
به گزارش وبلاگ راضانی، درنهایت سبزیجات تازه را آماده کنید. هویج را پوست کنده و با یک رنده بزرگ رنده کنید. خیار و پیازچه را ریزریز کنید. باید خیارها را بسیار نازک ببرید. تخم مرغ های خود را آب پز یا نیم رو کنید.
250 گرم گوشت چرخ کرده را به ظرفی که اسفناج را در آن سرخ کردید بریزید. گوشت را خوب سرخ کنید تا قهوه ای شود، سپس 2 قاشق غذاخوری سس سیر و چیلی، 1 قاشق غذاخوری سس سویا و 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را اضافه کنید. مواد را حدود یک تا دو دقیقه تفت داده و سرخ کنید تا تمام مواد مخلوط شده و گوشت به سس آغشته شود. اجاق را خاموش کنید.
بیبیمباپ یک ظرف گوشت سرشار از رنگ و مزه و تنوع است و هم گرسنگی تان را رفع کرده و هم حالتان را بهتر می کند.
یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط گذاشته و یک دوم قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. سپس 6 فنجان اسفناج تازه را به آن اضافه کنید. چند دقیقه (2 تا 3 دقیقه) اسفناج را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس روغن کنجد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
در حقیقت گوشت ماده اصلی این غذا نمی باشد و در کنار تخم مرغ استفاده می شود که باهم دو منبع غنی پروتئین را تشکیل می دهند. می توانید تخم مرغ را به صورت نیم رو یا آب پز استفاده کنید.
منبع مقاله: طرز تهیه بی بیمباپ غذای معروف کره ای