خبرنگاران محاکمه 9 ایتالیایی در فرانسه به اتهام اقدام تروریستی

به گزارش وبلاگ راضانی، تهران - خبرنگاران - 9 شهروند ایتالیا که پس از محکوم شدن به اتهام حملات تروریستی دهه 1970 و 1980میلادی به فرانسه پناهنده شده بودند، روز چهارشنبه پس از چند سال در دادگاه پاریس برای آنالیز بازگردانده شدن به کشورشان، دوباره محاکمه می شوند.

خبرنگاران محاکمه 9 ایتالیایی در فرانسه به اتهام اقدام تروریستی

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگاران از خبرگزاری اسوشیتدپرس؛ با اینکه این نشست آنالیز قضایی نخستین مرحله از فرایند 2 سه ساله برای تصمیم گیری در باره بازگردانده شدن آنان به ایتالیا به شمار می رود، اما بازداشت آنها اقدام مهمی برای حل و فصل اختلاف دراز مدت سیاسی و قضایی میان رم و پاریس به شمار می رود.

پاریس بر اساس قانون معروف به دکترین میتران مربوط به دهه 1980 به نام فرانسوا میتران رئیس جمهوری سوسیالیست پیشین فرانسه، نمی توانست این کنشگران چپ گرای افراطی ایتالیایی را که به فرانسه گریخته بودند، بازگرداند، مگر اینکه مدارک ارتکاب جنایت توسط آنان در دست باشد.

این گروه که هفت تن از آنها چهارشنبه گذشته در خانه هایشان در فرانسه دستگیر و 2 تن دیگر روز بعد تسلیم پلیس شدند، پس از بازپرسی، به صورت موقت آزاد شدند و ماموران هنوز در جستجوی یک نفر دیگر هستند.

این گروه 10 نفری در دهه 1970 و 1980 به اتهام ارتکاب جنایت در ایتالیا محکوم شده بودند، اما پیش از زندانی شدن از کشورشان گریخته و پناهنده شده بودند. دادگاه پاریس باید در باره درخواست رم برای بازگرداندن آنها تصمیم بگیرد. پنج تن از این افراد عضو سابق بریگاردهای سرخ بودند که در دهه های 1970 و 1980 مرتکب کشتار، آدم ربایی و خشونت شده بودند.

ایتالیا تا به امروز درخواست بازگردانده شدن نزدیک به 200 کنش گر را نموده که از سال ها پیش در فرانسه اقامت داشته اند و پاریس در امسال پس از مذاکرات درازمدت، با دستگیر کردن این 10 متهم به ارتکاب به جنایت های سنگین موافقت نموده است.

منبع: ایرنا
انتشار: 18 تیر 1400 بروزرسانی: 18 تیر 1400 گردآورنده: mohsen-razani.ir شناسه مطلب: 528

به "خبرنگاران محاکمه 9 ایتالیایی در فرانسه به اتهام اقدام تروریستی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران محاکمه 9 ایتالیایی در فرانسه به اتهام اقدام تروریستی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید