اتفاق عجیب در لیگ هلند؛ کرونا فراموش شد
به گزارش وبلاگ راضانی، یک اتفاق عجیب در جریان بازی بین دو تیم امن و تن هاگ در لیگ هلند اتفاق افتاده است.

با تور هلند ارزان از کشور آسیاب های بادی دیدن کنید و در شهر زیبای آمستردام گشت و گذار کنید.
به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، مدتهاست که جهان با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکند و فوتبال نیز از این قاعده مستثنی نبوده است؛ تا جایی که بعد از گذشت یک سال هنوز هم بیشتر لیگهای اروپایی در ورزشگاه های خالی از تماشاگر برگزار می گردد.
هلند یکی از کشورهایی بود که لیگ آن در اواسط فصل گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا به شکل نیمه کار تمام شد و بازی ها تا خاتمه انجام نشد. مسابقات فصل جدید اردیویسه نیز تحت پروتکلهای کامل بهداشتی انجام میگردد.
در همین رابطه امروز از سری مسابقات هفته دوازدهم لیگ هلند دو تیم امن و تن هاگ به مصاف یکدیگر رفتند که یک اتفاق عجیب در نیمه اول این بازی رخ داد. در حالی که بازی پشت درهای بسته برگزار میگردد تماشاگران به شکلی باورنکردنی وارد ورزشگاه شدند تا فضای عجیبی را با آتش بازی خود رقم بزنند و نشان دهند که ترسی از ویروس کرونا ندارد. این اتفاق در دقیقه 17 مسابقه رخ داد و باعث شد بازی متوقف گردد اما با بهبود شرایط ملاقات ادامه پیدا کرد.
منبع: خبرگزاری دانشجو